Hajó Magazin

Hajó Magazin INGYEN

Nem tréfa!
Húszéves a Hajó Magazin! 
Két évtized nagy idô. Ennek örömére a 2013-as évfolyamtól kezdôdôen minden hajós számára INGYEN elérhetôvé tesszük a Hajó Magazin digitális változatát.

Nem kell mást tennie, mint e-mailen regisztrálnia magát és igazolnia hajós mivoltát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve like-olja Facebook oldalunkat.
Igazolásként a következôket fogadjuk el:
1. Érvényes hajólevél,
2. Érvényes klubtagsági igazolás (kékkönyv),
3. Érvényes hajóhely bérleti szerzôdés,
4. Érvényes hajóvezetôi engedély,
Vagy bármi egyéb, amit csak ki tud találni.
Ezek bármelyikérôl készített, a dokumentum tulajdonosát és érvényességét bizonyító, a fenti címre küldött (maximum 200 kB-os) képpel vagy képekkel igazolhatja hajós voltát.
A regisztrációnak tartalmaznia kell a nevet, születési évet, lakcímet vagy elérhetôséget, e-mail címet, klub vagy egyéb – pl. MVSz egyéni – tagságot, illetve bármi más, a jogosultság alapját jelentô körülményt. Egyéb adatra nincs szükség, ezért a fényképen sem kell több adatnak szerepelnie. Ha a dokumentum ilyet tartalmaz, az kitakarható. Az adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelôen kezeljük.
Regisztrációját néhány napon belül e-meilben visszaigazoljuk, amelyben megtalálható lesz a letöltéshez szükséges aktiválási kód. A lap letöltésének menete megtalálható a www.dimag.hu oldalon.
A Hajó Magazin digitális kiadása elérhetô Pc, iPad, iPhone, valamint Android platformon is.

Korábbi számaink