Hajó Magazin

RS Dingi tesztnap a Lágymányosi-öbölben

Most mindenki kipróbálhatja!
A világ egyik legnépszerűbb hajógyártó cége, a brit RS illetve annak magyarországi leányvállalata a Vitorlázó Gyermekekért Egyesülettel közösen a hétvégén RS Dingi Tesztnapot szervez a Lágymányosi-öbölben. Bárki kipróbálhatja – még akkor is, ha nem a Velencei-tó vagy a Balaton közelében lakik –, a saját bőrén megélheti, hogy milyen érzés ezekkel a fürge hajókkal száguldozni a vízen.

A vitorlázni vágyók így maguk dönthetik el, melyik típus »fekszik« nekik a legjobban. A kétszemélyes, aszimmetrikus spinnakerrel szerelt RS Feva, a karbonból készült rohanógép RA Aero, vagy a túrázásokhoz tervezett Venture? Élvezné-e a trapézolást az RS 500-zal, vagy inkább egy tanulóhajót szeretne a az RS Quba személyében? Bármelyik hajó is legyen az előzetes jelölt, pénteken vagy szombaton érdemes kisétálni a Kopaszi gátra, egészen a VGYE kikötőjéig (a Café Ponyvaregény mögött). „Aki eljön, biztosan nem fog csalódni, hajóba ülhet és vitorlázhat.” – mondja Seidl Gábor, az RS Hungary ügyvezetője.


A tesztnap valójában kettő:
május 12-én, pénteken 13 - 19 óra között,
május 13.-án szombaton pedig 10 - 18 óra között várják az érdeklődőket.
A hajókat szakavatott edzők és versenyzők segítségével lehet kipróbálni, de aki már valamelyest gyakorlottabb, egyedül is mehet egy próbakört az öböl vizén.

A hajók kipróbálásához telefonos vagy e-mailen történô bejelentkezés szükséges.
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: +36 20 940 7876

További információk:
Náray Vilmos, Live PR
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: +36 20 369 2126

Náray Richárd, VGYE
telefon: +36 20 973 1633

Korábbi számaink