Hajó Magazin

Kékszalag nevezés Budapesten

Holnap, szerdán már lehet nevezni a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjra.
Helyszín és időpont: Magyar Sport Háza földszinti nagytárgyaló (1146 Budapest, Istvánmezei út 1–3.), 12:00-20:00 óra.

A nevezőknek lehetősége nyílik az Autistic Art Alapítványt vagy a Pethő Intézet működését támogatni.
Az  Erste World munkatársainak segítségével megismerkedhettek a Kékszalag applikációval is.

 

Akiknek még hiányzik az idei évi biztosításuk, az MVSz együttműködő partnere, a Generali segítségével még megköthetik azt. Kérjük keressék Tóth Gabriellát, a +36 20 360 1722 telefonszámon. 

A nevezési díj: 11.000 Ft/fő. Az 1989. január 1. és 2004. december 31. között született versenyzőknek: 5.500 Ft/fő. 2005. január 1-jén és az azután született versenyzők nem fizetnek nevezési díjat. 

Mindenkinek javasoljuk a VIHAR rendszerbe történő online előnevezést, azoknak is, akiknek a rendszerbe még nincs  feltöltve az összes szükséges dokumentuma. Azokat, akik nem biztosak benne, hogy mely igazolásaik érvényesek a rendszer szerint, kérjük hozzanak magukkal minden dokumentumot: hajóvezetői engedély, sportorvosi igazolások, hajólevél, biztosítási kötvény.
Ha vendég is lesz a hajón, szükség van a befogadói nyilatkozatra és a versenyző nyilatkozatára, valamint orvosi igazolására.
A nyilatkozatok letölthetők a kekszalag.hu Verseny/dokumentumok oldaláról. A rajtengedélyes sportoló nevezési díja 22.000 Ft/fő.

A helyszínen a nevezési díjat mind készpénzzel, mind bankkártyával ki lehet egyenlíteni, de természetesen lehet előzetesen a VIHAR rendszeren keresztül nevezni és fizetni is.

A balatonfüredi nevezés 2017. július 5-én 11:00 és 22:00 között lesz a balatonfüredi Anna Grand Hotelben (8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1.)
Érdemes kihasználni a lehetőséget, Budapesten tapasztalataink szerint mindig gyorsabban túl lehet esni a formaságokon. Ráadásul, ha valamilyen probléma van, még lehet orvosolni a balatonfüredi nevezésig.

Korábbi számaink